Sikkerhed i Feedbackbox

Sikre forbindelser
Kryptering af data
Hosted i Danmark

Vi efterlever selvfølgelig GDPR-reglerne 100%

Vi passer på dine data

Vi opbevarer timevis af videoer af lærere, undervisere, studerende og elever, der lærer og udvikler sig. Det kalder på en høj dataetik. Derfor har vi valgt at opbevare al din data i et sikkerhedscertificeret og beskyttet miljø i Danmark.

Når du bruger Feedbackbox sker det altid via en sikker forbindelse. Når du lægger data på vores server, krypterer vi den med det samme, og vi sørger samtidig for at sikkerhedskopiere din data en gang i timen. Sikkerhedskopier er selvfølgelig også krypteret, og de slettes løbende.

Underleverandører og persondata

Det er vigtigt, at personfølsomme data beskyttes så godt som muligt. Derfor benytter vi kun underleverandører, når de er med til at forbedre vores samlede sikkerhed og at sikre vores brugere en bedre oplevelse. Vi bruger følgende underleverandører:

01
Microdata ApS

Microdata er en dansk virksomhed, der hoster og beskytter al din data i Feedbackbox. Microdata er eksperter i IT-sikkerhed og sørger blandt andet for, at din data er krypteret, så længe vi opbevarer den. Når du ikke længere benytter Feedbackbox, sletter vi naturligvis al din data.

02
SMTP.dk

I Feedbackbox kan du vælge at modtage notifikationer på mail. SMTP.dk hjælper os med at sende dine mails, og derfor kender de din mailadresse. SMTP er et dansk selskab, og data opbevares sikkert i Danmark. SMTP sletter automatisk dine oplysninger efter 30 dage.

03
Smartsupp

Vores chat-support er udviklet af EU-virksomheden Smartsupp. Hvis du vælger at benytte chatten, så får Smartsupp adgang til data om dig og din brug af Feedbackbox. På den måde kan vi nemlig hjælpe dig allerbedst. Al data slettes automatisk efter 30 dage.